Etsi
Banner

TOPTION onammatillinen laboratorioratkaisujen tarjoaja, kaikki omistettu tarjoamaan luotettavat uuttamis-, tislaus-, puhdistus- ja väkevöintiliuokset GG-amp; tuotteet globaaleille asiakkaille, jotka työskentelevät kemian, biologian, lääketeollisuuden, ympäristöanalyysin, elintarvikkeiden, akateemisen tutkimuksen jne. parissa. Pyrimme kuitenkin samaan päämäärään riippumatta siitä, millä alalla työskentelet:tarjota sinulle luotettavia laboratorioratkaisuja GG-vahvistin; tuotteita, jotta tutkimuksesi olisi tarkempi GG-vahvistin; tehokas.


molecular distillation equipment factory


TOPTIONin pääkonttori sijaitseeXi'an, Kiina, jossa on satoja yliopistoja ja tutkimuslaitoksia ja joka on kuuluisa tuhansien vuosien historiakulttuurina. Syvä kulttuuri ja vahva tieteellisen tutkimuksen vahvuus tarjoavat kestävän ja voimakkaan voiman TOPTION-kehitykseen, jotta me voimmetarjota jatkuvasti parempia tuotteita, ratkaisuja ja palvelua asiakkaille.


TOPTION instrument co.,ltd


Tärkeimmät tuotteet sisältävätmolecular tislauslaitteet, ylikriittinen co2-uuttokone, kemiallinen synteesireaktori, pyöröhaihdutin, ohutkalvohaihdutin, korkeapainereaktori,pakastekuivain, suihkukuivain, ultraäänihomogenisaattori,jne.


molecular distillation system

rotary evaporator


Aikuinen tuotantoprosessi (> 10 vuotta) takaa luotettavan laadun:


molecular distillation machine production

production process of glass reactor


Onnistunut asiakastapaus - maailmanlaajuinen OEM&-vahvistin Ammatillinen räätälöinti:salesj@toptionlab.com


jacketed glass reactor customize

rotary evaporator customize

chemistry reactor customize


Riippumatta siitä, missä kentässä olet, meillä on sama tavoite:tarjota sinulle parhaat ratkaisut ja tuotteet, jotta tutkimuksesi olisi tarkempaa ja tehokkaampaa.Olemme nuoria, ammattilaisia, suuri luovuus,

Olemme asiakaslähtöisiä ja vastuullisia.


Tehtävämme: tee tutkimuksestasi tarkempaa ja tehokkaampaa.

Näkemyksemme: Ryhdy maailman kilpailukykyisimmäksi laboratorioratkaisujen tarjoajaksi.

Arvomme: GG-vahvistimen jakaminen; win-win, asiakkaiden menestys, ole kiitollinen, jatka kasvuasi, innovaatioita ja vastuullisuutta.


Uskomme, että vain erinomainen laatu, johtava tekniikka, kattavin ratkaisu ja ammattitaitoinen palvelu voivat tehdä TOPTION-tehtävästä ja visiosta totta. Tulevaisuudessa TOPTION jatkaa jatkuvaa innovaatiota ja kovaa työtä tarjotakseen asiakkaille parhaat ratkaisut ja tuotteet, jotta tutkimus olisi tarkempaa ja tehokkaampaa.


Ottaa yhteyttäsalesj@toptionlab.comlisää laboratorioratkaisujen räätälöintiä 24h / 7days online-palvelu