Etsi

Etanolin biomassan uuttaminen

1.Täysin automaattinen käyttö PLC-ohjausohjelman kautta.
2,15 lbs ~ 220 lbs biomassaa / erä, 98% uuttoaste biomassasta, 97% etanolin poisto.
3.UL-sertifikaatti, GMP-standardi, luotettava laatu.

Tuotetiedot

TOPTION-brandetanolin biomassan uuttolaitteiden avulla biomassasta uutetaan CBD: tä ja muita kannabidioliaineita, ja orgaaniset aineet ja kasvijäämät, jotka ovat tuskin liukoisia etanoliin, suodatetaan pois. -etanoli.15 lbs ~ 220 lbs biomassaa / erä, 98% uuttoaste biomassasta, 97% etanolin poisto, CE&-vahvistin; UL-sertifikaattikokoonpanoja on saatavana ISO: n, SGS: n, TUV: n, BV: n varmentamien, laadukkaiden ja luotettavien CBD-uuttamis- ja tislauslaitteiden valmistajien ja toimittajien kautta.


ethanol biomass extraction equipment


MalliTOP-C110TOP-C220
Aluksen halkaisija (tuumaa)32 tuumaa47 tuumaa
Aluksen tilavuus (L)251 L565 L
Biomassa / erä (lbs)110 paunaa / erä
220 lbs / erä
Alkoholi liuotin (L)377 L
745 L
Normaali maksiminopeus (r / min)1000 r / min (mukautustuki)
700r / min (mukautustuki)
Päämoottorin teho (kw)7,5 / 11 kw
18,5 / 22 kw
Aluksen kantava (lbs)320 lbs / erä540 paunaa / erä
TodistusUL / CE-sertifikaattikokoonpanoja on saatavana, ISO SGS TUV BV -vahvistettu supervalmistajan GG-vahvistin; toimittaja, laatu on kulttuurimme.
laivausPuulaatikkopakkaus, tuki ilma, meri, pikapalvelu ovelta ovelle

herbal oil extraction

plant oil extraction
cbd oil extraction


hemp oil extraction machine
ethanol biomass extraction device


ethanol biomass extraction equipment
ethanol biomass extraction


centrifuge extraction
turnkey solution


Räjähdyssuojattu kytkentäkaappi, keskipakopumppu, siirtää alkoholin turvallisesti integroituun automaattiseen keskipakopuhdistusjärjestelmään, pneumaattiseen automaattiventtiiliin, toteuttaa täysin automaattisen toiminnan PLC-ohjausohjelman avulla. 15 lbs ~ 220 lbs biomassaa / erä, 98% uuttoaste biomassasta, 97% etanolin poisto.


TOPTION-tuotemerkki TOP-C -sarjan sentrifugeja käytetään erityisesti etanolin erottamiseen ja uuttamiseen kasviraaka-aineista. Laita kuivatut kasviraaka-aineet pussiin ja pese kahteen suuntaan upottamalla etanoliin. Pesun jälkeen kasvimateriaali kuivataan keskivahvuudella, jopa nopealla linkouskuivauksella, jotta etanoli poistetaan mahdollisimman paljon kasvimateriaalista, etanolipesuliuos kerätään astiaan jatkokäsittelyä varten.


Tämäntyyppisellä sentrifugilla on korkea automaatioaste, suuri prosessointikapasiteetti, kätevä käyttö ja huolto, ja se voi toteuttaa kaukosäätimen. Sen erityinen rakenne sallii käyttölämpötilan olla jopa -80 ℃, estää etanolin haihtumisen ja parantaa tuotannon tehokkuutta.


3rd party certification of extraction machine
extraction machine supplier


extraction equipment factory
extraction exhibation


Jos etsit kemiallisten, biologisten, farmaseuttisten ja elintarvikkeiden keskipakopuristimia Kiinan valmistajilta, toimittajilta ja tehtaalta tai tarkistat etanolin biomassan uuttamisen räätälöinnin ja suunnittelun ammattimaisella toimittajalla Kiinassa, ota rohkeasti yhteyttäoption instrumenttiin.
Hot Tags: etanolin biomassan uuttaminen, Kiina, valmistajat, tehdas, toimittajat, toimittaja Kiinassa, hinta, räätälöinti, suunnittelu, kemikaali, biologia, lääke, ruoka, myytävänä

Pari: Etanolin uuttolaitteet

Seuraava: Hamppuöljy Etanolin uuttaminen

Tutkimus

You Might Also Like