Etsi

Etanolin uuttolaitteet

1. laaja kapasiteettialueen räätälöinti 15--220 paunaa biomassaa / erää, 98% korkea uuttoaste biomassasta, 97% alkoholin talteenotto.

2.UL-sertifikaatti, GMP-standardi.

Tuotetiedot

TOPTION-tuotemerkin ruostumattomasta teräksestä valmistetuilla etanolin uuttolaitteilla on UL-sertifikaatti, ne täyttävät GMP-standardin, niillä on laaja uuttokapasiteettialue 15--220 paunan biomassa- / eräkohtainen räätälöinti, tavallinen räjähdyssuojattu uuttojärjestelmä ja täysin automaattinen PLCohjausjärjestelmästä on saatavana kaksi erilaista kokoonpanoa. Voit räätälöidä sopivimmat uuttolaitteet todellisten vaatimusten mukaan.


ethanol extraction equipment


Yllä olevassa kuvassa on TOPTION-vakiomalli ja myös kuumien tuotteiden malli pienistä laboratorion keskipakoisuuttolaitteista. Se käyttää räjähdyssuojattua kytkentäkaappijärjestelmää käyttäjien turvallisuuden varmistamiseksi. Ulkokerros on suunniteltu lämpöeristyspuuvillalla hyvän lämmöneristyskyvyn saavuttamiseksi. Samanaikaisesti TOPTION tarjoaa uuttolaitteen kanssa käytettävät alkoholin esipakastussäiliöt ja kylmälaitteet, jotta etanolin uuttolaitteet voivat toimia alhaisessa lämpötilassa, miinus 80 astetta.


Katsotaanpa tämän etanolin uuttolaitteen yksinkertaisia ​​teknisiä parametreja


MalliTOP-C15-etanoliuutin
Materiaali
Ruostumaton teräs
Biomassa / erä
15 lbs (15 lbs - 220 lbs) biomassa / erä, laaja kapasiteettialueiden räätälöinti
Maksimi vakio nopeus
3000 r / min, 4000 r / min on valinnainen
Uuttokammion halkaisija12 tuumaa
Uuttokammion tilavuus18 L
Alkoholi liuotin57 L
PakettiPuupakkaus turvallista kuljetusta varten


TOPTION-etanolin uuttolaitteiden edut yksityiskohtaisten kuvien avulla, laatu on laatumme (98%: n uutto biomassasta, 97%: n alkoholin poistoaste, varastosäiliö ja jäähdyttimet ovat käytettävissä)


ethanol extraction equipment supplier
ethanol extraction equipment cover system
extraction equipment PLC touch screen
extraction equipment UL inverter
extraction equipment level guage design
extraction equipment valve design
extraction chamber of extractors
extraction equipment UL configurations
extraction equipment wholeset
turnkey solution biomass extraction


Kuten yllä olevasta kuvasta ilmenee, laboratoriotislaus- ja uuttolaitteiden valmistajana TOPTIONilla on yli 15 vuoden kehityksen jälkeen vahva kyky tarjota räätälöityjä palveluja uuttamisesta, suodattamisesta, haihduttamisesta, dekarboksyloinnista, tislauksesta, kiteyttämisestä ja kuivaamisesta. koko CBD-käsittelylaitteisto. TOPTION tarjoaa täydellisen sarjan räätälöityjä ratkaisuja CBD-prosessin avaimet käteen -ratkaisulle, ja siihen sopivat korkean ja matalan lämpötilan laitteet, tyhjiöpumput jne.


TOPTION on uuttolaitteiden valmistaja, jolla on ISO-sertifikaatti, laitteilla on UL- ja CE-sertifioidut vaihtoehdot, ja joka vuosi TOPTION hyväksyy ammattimaiset kolmannen osapuolen sertifiointiyritykset menemään tehtaalle sertifiointia varten, mukaan lukien SGS, TUV, BV ,jne. Luotettava laatu.


3rd party certification of extraction equipment
extractors exhibation


Jos etsit kemiallisten, biologisten, farmaseuttisten ja elintarvikkeiden keskipakopuristimia Kiinan valmistajilta, toimittajilta ja tehtaalta tai tarkistat etanolin uuttolaitteiden räätälöinnin ja suunnittelun ammattimaisen toimittajan kanssa Kiinassa, ota rohkeasti yhteyttä Toption Instrumentiin.
Hot Tags: etanolin uuttolaitteet, Kiina, valmistajat, tehdas, toimittajat, toimittaja Kiinassa, hinta, räätälöinti, suunnittelu, kemikaali, biologia, lääke, ruoka, myytävänä

Pari: Ei

Seuraava: Etanolin biomassan uuttaminen

Tutkimus

You Might Also Like