Etsi

Hyvää uutta vuotta 2021 ALKAEN TOPTION

Date:Dec 31, 2020

Vuosi 2020 on poikkeuksellinen vuosi, sekä asiakkaamme ettäTOPPIovat valtavien haasteiden edessä. Tässäkin tilanteessa TOPTION ylläpitää edelleen kasvua. Paljon kiitoksia TOPTION-asiakkaille ympäri maailmaa, valintaa, luottamusta ja vahvaa tukea yrityksellemme sekä kiitos kaikille TOPTION:n työntekijöille heidän hellittämättömistä ponnisteluistaan TOPTION:n kehittämiseksi. Ilman kovaa työtäsi TOPTION ei voinut ylläpitää tällaista kehitysnopeutta.


happy new year 2021


Vaikeina aikoinaTOPPIja asiakkaamme ja ystävämme ympäri maailmaa pitävät yhtä pitääkseen lämpimänä ja käyttääkseen yhteistä voimaamme tarttuakseen mahdollisuuksiin tässä kriisissä ja etsiäkseen win-win-kehitystä. Erityisesti cbd-teollisuudessa monissa maissa on uusia ja lempeämpiä käytäntöjä. Asiakkaamme suosittelevat meille myös enemmän asiakkaita, jotka eivät luota TOPTION:iin. Työskentelemme yhdessä win-win-tilanteen puolesta.


Vuoden 2021 syöttäminen,TOPPIjatkaa arvon luomiseen asiakkaille, ottaa win-winin periaatteeksi, perusteellisen tutkimuksen, kehittämisen ja tarkkuuslaitteiden tuotannon ympäristönsuojelusertifioinnilla ja tarjoaa asiakkaille tutumpia yhden pysäkin avaimet käteen -ratkaisuja biomassan louhinnasta, jotta saadaan 99% korkean puhtauden cbd-kiteet. Lopuksi TOPTION toivottaa kaikille täällä, vuonna 2021, jokainen päivä on onnellinen, terve ja liiketoiminta on vaurasta.


Pari: Ei

Seuraava: Hyvää joulua siunaus TOPTION-tislaajatoimittajalta